BLINDIRANA (SIGURNOSNA) VRATA

Karakteristike

Blindirana vrata
Ulazna vrata su prva koja se vide pre ulaska u novi ambijent i predstavljaju dobrodošlicu u taj prostor.

Blindirana vrata, italijanskog proizvođača “ALiAS PORTE BLiNDATE”, proizvedena su u skladu sa visokim, evropskim zahtevima sigurnosti i kvaliteta.

Napravljena su od pocinkovanog, galvanizovanog čelika 20/10 i poseduju vise od 12 sigurnosnih tačaka, što zavisi od modela. Ubrajaju se u klasu sigurnosti 3 i 4, po evrposkom standardu 1627.

Zvučna izolovanost naših sigurnosnih vrata se kreće od 34-44dB, dok je toplotna propustiljivost od 1.0-2.0 W(m2.K). U krilu vrata se nalazi padajući prag, koji doprinosi zvučnoj izolovanosti prostora, ali i zaštiiti od fizičkih nečistoća.

Blind vrata mogu biti obložena laminatom, debljine 6mm, kao i prirodnim furnirom u 14 nijansi. Sigurnosna vrata fabrike “ALiAS” su testirana na 50.000 otvaranja, što odgovara trajanju od 30 godina.

Izrađuju se u standardnoj dimenziji 80-85-90 x 210cm, ali je moguća proizvodnja u dimenziji: 50-110(širina) x 180-250cm(visina).

Blindirana vrata cenaCena blindiranih vrata zavisi od modela, stepena sigurnosti, dimenzija, broja poručenih vrata kao i drugih parametara koji mogu uticati na cenu. 

Specifičnost ove italijanske fabrike je i izrada dvokrilnih sigurnosnih (blindiranih) vrata.

Posetite sajt fabrike “ALiAS PORTE BLiNDATE” (www.aliasblindate.com) i uverite se i sami u pregršt luksuznih modela koji su u ponudi.