PROTIVPOŽARNA VRATA

PProtivpožarna vratarotivpožarna vrata, italijanskog proizvođača “LOCHER”, dizajnirana su i izrađena po visokim evropskim standardima, tako da mogu izdržati dugogodišnju svakodnevnu upotrebu. Homologaciju je izvršilo Ministarstvo unutrašnjih poslova Italije.

Poseduju evropski sertifikat na 120 minuta, EN 1634-1, kao i sertifikat domaćeg instituta IMS na 90 minuta vatrootpornosti.

Isporučuju se u osnovnoj boji, RAL 7035, koja je otporna na ogrebotine i atmosferske prilike. Pored osnovne boje, kupac se može opredeliti i za neku drugu boju iz širokog spektra boja koje nudi fabrika “LOCHER”.

Potrebno je naglasiti da su svi premazi, tj.boje ekološki neutralni, odnosno na vodenoj bazi, što naša vrata stavlja u sam vrh najkvalitetnijih proizvoda.

Protivpozarna vrata cenaVrata se izrađuju u standardnim dimenzijama, ali, za potrebe prostora, odnosno klijenta, u mogućnosti smo da ponudimo i vanstandardne dimenzije jednokrilnih I dvokrilnih protivpožarnih vrata.

Cena protivpožarnih vrata zavisi od dimenzija, karakteristika, boje, količine i drugih parametara koji mogu da utiču na cenu.

Svi delovi protivpožarnih vrata su usklađeni sa evropskim standardnima i sertifikovani. Rigorozna kontrola kvaliteta ugrađenih delova, kako osnovnih ( samozatvarajuće šarke, kvake, cilindri,…), tako i dodatnih (antipanik ručica, magneti, elektronske barave I sl.) obezbeđuju vrhunsku pouzdanost proizvoda fabrike “LOCHER”. 
U okviru svog proizvodnog programa, fabrika “LOCHER” nudi i jednu jednistvenost, a to je izrada vrata koja na sebi imaju protivpožarnu foliju koja imitira teksturu drveta I proizvodi se u šest dezena.

Važna karakteristika protivpožarnih vrata ove fabrike je I mogućnost ugradnje na različite vrste I debljinu zidova.

Sva naša vrata imaju metalnu pločicu, na kojoj se nalazi ime proizvođača, godina proizvodnje, kao I serijski broj, koji prati broj na izjavi koju dobijate zajedno sa sertifikatom.

Posetite sajt fabrike “LOCHER” (www.locher.eu) i uverite se i sami u istinitost naših reči.