Antipank brava

LOCHER asortiman antipanik ručica za izlaz u slučaju nužde uključuje Twist (TV) i Slash (SL) modele sa CRNOM bazom, kao što je prikazano na ovoj stranici i na sledećoj stranici sa ALUKS bazom (novo). Sve ručice su reverzibilne, sertifikovane, imaju CE oznaku prema evropskom standardu EN 1125 i isporučene su sa uputstvima za ugradnju, upotrebu i održavanje u skladu sa zakonom.

Ove poprečne prečke takođe koriste utorne brave za sekundarno krilo dvokrilnih vrata sa integrisanim šipkama za zatvaranje gornjeg i podnog boka.
Kada se prečke naručuju sa vratima, LOCHER isporučuje vrata spremna za ugradnju anti panik ručica, sa ubačenim bravama hitnog tipa.
Kada se se poručuju samo anti panik ručice (sa ili bez ručke spojnice za suprotnu stranu) za naknadnu ugradnju na LOCHER ili druga vrata, kupac mora naručiti brave za slučaj nužde i, za modele Slash, ploču za pričvršćivanje vijaka i poklopac rupe ( ako na krilu vrata postoje rupe koje treba pokriti).
Kodovi BM – BSP – BS – BMC – BC – B, koji slede TV i SL kodove, kao što je ilustrovano dole, identifikuju tip ručke koja se kombinuje sa poprečnom trakom za stvaranje garnitura za jednokrilna vrata ili glavna krila dvokrilnih vrata. Oznaka A identifikuje poprečnu traku za sekundarni list.
Osnove poprečnih šipki izrađene su od čvrste plastike sa čeličnim jezgrom, dok su šipke izrađene od prirodnog eloksiranog aluminijuma ovalnog oblika, sve se lako montiraju, zahtevaju malo održavanja i testirane su da funkcionišu i da dugo godina odolevaju habanju.

Antipanik ručice za izlaz u slučaju nužde Tvist (TV) i Slash (SL) sa bazom ALUKS (novo). Zajedno sa šipkom, plastični delovi u boji aluminijuma stvaraju jedinstvenu srebrnu jedinicu sa modernim, prijatnim izgledom. Na suprotnoj strani vrata postavljena je kvaka u boji ALUKS, dostupna u raznim verzijama BM – BSP – BS – BMC – BC.

DIMENZIJE I OBELEŽAVANJE

NOSEĆA RUKA

Dvokrilna vrata sa poprečnim prečkama za nuždu moraju biti opremljena nosačem koji omogućava funkciju regulatora zatvaranja u slučaju da se vrata otvore pritiskanjem samo sekundarnog krila.

KVAKE

Budite slobodni da nam pošaljete upit na email adresu office@seritalporte.rs.