Cilindar evropskog profila, visina 33 mm, gornja širina 17 mm, donja širina 10 mm. Isporučuje se kao dodatna oprema sa vratima, dužine 40 + 40 mm, za ugradnju umesto umetanja patentnog ključa. Isporučuje se u dužini 40 + 10 kao proizvod koji je priložen uz poprečne prečke. Isporučuje se sa 3 ključa i pričvrsnim vijkom, takođe se može kodirati.

Gumena zaptivka od crnog EPDM-a, isporučuje se po porudžbini u pakovanjima za jednokrilna ili dvokrilna vrata ili u rolama po dužnom metru. Ugrađuju se u kanal okvira i na preslicu okvira nakon ugradnje vrata.

Ploča od nerđajućeg čelika, debljine 0,8 mm, isporučena nemontirana sa obostranom lepljivom trakom na jednoj strani za naknadno pričvršćivanje na vrata, sa urezanim rupama za rupe ili poprečne prečke, ako postoje, za jednokrilna ili dvokrilna vrata, potisna i povučena strana. Navedite strane koje želite u vreme poručivanja. Visina 230 mm.

Satinirana potporna ploča od nerđajućeg čelika, debljine 1 mm, isporučena sa obostranom lepljivom trakom na jednoj strani za naknadno pričvršćivanje na vrata, za jednostruka ili dvokrilna vrata, potisnu i vučnu stranu. Prilikom poručivanja je potrebno navesti stranu. Visina 230 mm.

Gornji zatvarač vrata CPS, regalni sa rukom kompasa. Dvostruko podešavanje brzine zatvaranja i udara zatvaranja. EN 3-5. Srebrna boja. Proizvod je označen CE i usklađen je sa standardom EN 1154. 

Gornji zatvarač vrata CPG sa bregastom osovinom i kliznom šinom. Dvostruko podešavanje brzine zatvaranja i udara zatvaranja. EN 2/4/5. Srebrna boja. Proizvod je označen CE i usklađen je sa standardom EN 1154.