Cena sigurnosnih vrata zavisi od modela koji odaberete, posebnih zahteva vezano za panele koji nisu deo standardne opreme i količine vrata koja Vam je potrebna.

U ponudi imamo vrata u više cenovnih rangova sigurnosnih vrata.

Učešće cene nešeg osnovnog modela sigurnosnih vrata sa ugradnjom na teritoriji Beograda će opteretiti cenu kvadrata vaših stanova za nešto više od 9 evra (računato u odnosu na prosečnu kvadraturu stanova u novogradnje u 2019 godini).

Za cenu i više informacija nam pošaljite upit na office@seritalporte.rs.

Istovremeno su kvalitet izrade, tehničke karakteristike, dizajn i završna obrada na neuporedivo višem nivou u odnosu na ostala vrata koja možete pronaći u istom cenovnom rangu na tržištu Republike Srbije. 

Robusnost i kvalitet koji su i na prvi pogled primetni kod naših vrata, znatno će povećati vrednost vaših stanova u odnosu na stanove na stanove na koje nisu postavljena naša vrata.  

Vrednost našeg najtraženijeg i standardnog modela sa skrivenim šarkama, modela SILVER, neće značajno povećati cenu izgradnje po metru kvadratnom, ali će elegancijom značajno povećati vrednost stana koji prodajete.

Kako su luksuzni stanovi uglavnom većih kvadratura od prosečnih stanova, tako luksuzna vrata iz naše ponude neće kvadrat snana opteretiti više od 15-20 evra po metu kvadrata stana.