Protivpožarna vrata

Protivpožarna vrata iz ponude SerItal Porte su proizvedena u Italiji za tržište zapadne Evrope. PP vrata su dizajnirana i izrađena po visokim evropskim standardima, tako da mogu izdržati dugogodišnju svakodnevnu upotrebu. 

Dvokrilna protivpožarna vrata
Protivpožarna vrata dvokrilna

Proizvođač je firma “LOCHER”.  Homologaciju vrata je izvršilo Ministarstvo unutrašnjih poslova Italije. Vrata testirana u skladu sa EN 1634 i  klasifikovana prema EN 13501-2 u grupu proizvoda EI2 60 i EI2 120. Vrata poseduju i sertifikat domaćeg instituta IMS.

Vrata mogu biti u skoro svim RAL tonovima. 

Kontakt office@seritalporte.rs ili nas pozovite na 065 3081 476.

Dvokrilna protivpožarna vrata
Protivpožarna vrata dvokrilna

Protivpožarna vrata iz ponude SerItal Porte su proizvedena u Italiji za tržište zapadne Evrope. PP vrata su dizajnirana i izrađena po visokim evropskim standardima, tako da mogu izdržati dugogodišnju svakodnevnu upotrebu. Proizvođač je firma “LOCHER”.  Homologaciju vrata je izvršilo Ministarstvo unutrašnjih poslova Italije. Vrata testirana u skladu sa EN 1634 i  klasifikovana prema EN 13501-2 u grupu proizvoda EI2 60 i EI2 120. Vrata poseduju i sertifikat domaćeg instituta IMS.

Vrata mogu biti u skoro svim RAL tonovima. 

Kontakt office@seritalporte.rs ili nas pozovite na 065 3081 476.

Protivpožarna vrata - Dimenzije

U zavisnosti od dimenzija vrata u ponudi imamo univezalna protivpožarna vrata i vrata vanstandardnih dimenzija.  Univerzalna vrata pokrivaju standardne dimenzije vrata i reverzibilna su, što znači da prilikom poručivanja nije potrebno odrediti da li imaju levo ili desno otvaranje. Vanstandardna vrata pokrivaju dimenzije vrata van standarda i mogu imati jedno ili dva krila.

I univerzalna i vrata koja su van standardnih dimenzija mogu imati otvore/prozore zastakljene protivpožarnim staklom.

Tipovi ENDOR i ENPLUS vrata
Upit pošaljite na office@seritalporte.rs ili nas pozovite na 065 3081 476,Ispod odaberite model prema veličini vrata u skladu sa Vašim potrebama:
PP vrata

PP Vrata

Vrata se isporučuju u osnovnoj boji, RAL 7035, koja je otporna na ogrebotine i atmosferske prilike. Pored osnovne boje, kupac se može opredeliti i za neku drugu boju iz širokog spektra boja koje nudi fabrika “LOCHER”.

Vrata imaju ugrađene samozatvarajuće šarke, ali je moguće ugraditi i mehanizam za samozatvaanje. 

Potrebno je naglasiti da su svi premazi, tj.boje ekološki neutralni, odnosno na vodenoj bazi, što naša vrata stavlja u sam vrh najkvalitetnijih proizvoda.

Cena protivpožarnih vrata zavisi od dimenzija, karakteristika, boje, količine i drugih parametara koji mogu da utiču na cenu.

Svi delovi protivpožarnih vrata su usklađeni sa evropskim standardnima i sertifikovani. 

U Republici Srbiji su ispitana od strane imenovanog tela Institut IMS AD.

Rigorozna kontrola kvaliteta ugrađenih delova, kako osnovnih ( samozatvarajuće šarke, kvake, cilindri,…), tako i dodatnih (antipanik ručica, magneti, elektronske barave I sl.) obezbeđuju vrhunsku pouzdanost proizvoda fabrike “LOCHER”. 

U okviru svog proizvodnog programa, fabrika “LOCHER” nudi i jednu jednistvenost, a to je izrada vrata koja na sebi imaju protivpožarnu foliju koja imitira teksturu drveta I proizvodi se u šest dezena.

Važna karakteristika protivpožarnih vrata ove fabrike je I mogućnost ugradnje na različite vrste I debljinu zidova.

Sva naša PP vrata imaju metalnu pločicu, na kojoj se nalazi ime proizvođača, godina proizvodnje, kao I serijski broj, koji prati broj na izjavi koju dobijate zajedno sa sertifikatom.

Vrata su pripremljena za ugradnju antipanik brava.

Kontrola pristupa mož biti hitnog tipa SCA-UNO (sa jednostranom kontrolom) ili normalnog tipa SCA-DUE (sa dvostranom kontrolom)

Ova vrata se mogu jednostavnu ugraditi na tri različita načina:
1. Sa stezaljkama
2. Sa vijcima za proširenje
3. Na podokviru (unapred instaliran).

 Vrata mogu imati otvor na sebi zatvoren protivpožarnim staklom.

 Za više informacija nas kontaktirajte emailom na adresu office@seritalporte.rs ili nas pozovite na 065 3081 476.