Protivpožarna vrata

Protivpožarna vrata iz ponude SerItal Porte su proizvedena u Italiji za tržište zapadne Evrope. PP vrata su dizajnirana i izrađena po visokim evropskim standardima, tako da mogu izdržati dugogodišnju svakodnevnu upotrebu. Proizvođač je firma “LOCHER”.  Homologaciju vrata je izvršilo Ministarstvo unutrašnjih poslova Italije. Vrata testirana u skladu sa EN 1634 i  klasifikovana prema EN 13501-2 u grupu proizvoda EI2 60 i EI2 120. Vrata poseduju i sertifikat domaćeg instituta IMS.

Vrata mogu biti u skoro svim RAL tonovima. 

Za detaljnije informacije i cenu vrata pošaljite upit na office@seritalporte.rs

Protivpožarna vrata - Dimenzije

U zavisnosti od dimenzija vrata u ponudi imamo univezalna protivpožarna vrata i vrata vanstandardnih dimenzija.  Univerzalna vrata pokrivaju standardne dimenzije vrata i reverzibilna su, što znači da prilikom poručivanja nije potrebno odrediti da li imaju levo ili desno otvaranje. Vanstandardna vrata pokrivaju dimenzije vrata van standarda i mogu imati jedno ili dva krila.

I univerzalna i vrata koja su van standardnih dimenzija mogu imati otvore/prozore zastakljene protivpožarnim staklom.

Tipovi ENDOR i ENPLUS vrata

Ispod odaberite model prema veličini vrata u skladu sa Vašim potrebama:

PP vrata

PP Vrata

Vrata se isporučuju u osnovnoj boji, RAL 7035, koja je otporna na ogrebotine i atmosferske prilike. Pored osnovne boje, kupac se može opredeliti i za neku drugu boju iz širokog spektra boja koje nudi fabrika “LOCHER”.

Vrata imaju ugrađene samozatvarajuće šarke, ali je moguće ugraditi i mehanizam za samozatvaanje. 

Potrebno je naglasiti da su svi premazi, tj.boje ekološki neutralni, odnosno na vodenoj bazi, što naša vrata stavlja u sam vrh najkvalitetnijih proizvoda.

Cena protivpožarnih vrata zavisi od dimenzija, karakteristika, boje, količine i drugih parametara koji mogu da utiču na cenu.

Svi delovi protivpožarnih vrata su usklađeni sa evropskim standardnima i sertifikovani. 

U Republici Srbiji su ispitana od strane imenovanog tela Institut IMS AD.

Rigorozna kontrola kvaliteta ugrađenih delova, kako osnovnih ( samozatvarajuće šarke, kvake, cilindri,…), tako i dodatnih (antipanik ručica, magneti, elektronske barave I sl.) obezbeđuju vrhunsku pouzdanost proizvoda fabrike “LOCHER”. 

U okviru svog proizvodnog programa, fabrika “LOCHER” nudi i jednu jednistvenost, a to je izrada vrata koja na sebi imaju protivpožarnu foliju koja imitira teksturu drveta I proizvodi se u šest dezena.

Važna karakteristika protivpožarnih vrata ove fabrike je I mogućnost ugradnje na različite vrste I debljinu zidova.

Sva naša PP vrata imaju metalnu pločicu, na kojoj se nalazi ime proizvođača, godina proizvodnje, kao I serijski broj, koji prati broj na izjavi koju dobijate zajedno sa sertifikatom.

Vrata su pripremljena za ugradnju antipanik brava. 

Kontrola pristupa mož biti hitnog tipa SCA-UNO (sa jednostranom kontrolom) ili normalnog tipa SCA-DUE (sa dvostranom kontrolom)

Ova vrata se mogu jednostavnu ugraditi na tri različita načina:
1. Sa stezaljkama
2. Sa vijcima za proširenje
3. Na podokviru (unapred instaliran).

 

 Vrata mogu imati otvor na sebi zatvoren protivpožarnim staklom.