Protivpožarna vrata

Protivpožarna vrata iz ponude SerItal Porte su proizvedena u Italiji za tržište zapadne Evrope. Proizvođač je firma “LOCHER”. Vrata su dizajnirana i izrađena po visokim evropskim standardima, tako da mogu izdržati dugogodišnju svakodnevnu upotrebu. Homologaciju vrata je izvršilo Ministarstvo unutrašnjih poslova Italije. Vrata poseduju evropski sertifikat u skladu sa EN 13501-2, kao i sertifikat domaćeg instituta IMS.

Vrata mogu biti u skoro svim RAL tonovima.

Za detaljnije informacije i cenu vrata pošaljite upit na office@seritalporte.rs

Protivpožarna vrata - Dimenzije

U zavisnosti od dimenzija vrata, u ponudi imamo dva modela protivpožarnih vrata. Model UNIFORM koji pokriva standardne dimenzije vrata i modele ENDOOR koji pokrivaju dimenzije vrata van standarda i mogu imati jedno ili dva krila.

Tipovi ENDOR i ENPLUS vrata

Ispod odaberite model prema veličini vrata u skladu sa Vašim potrebama:

PP vrata

PP Vrata

Vrata se isporučuju u osnovnoj boji, RAL 7035, koja je otporna na ogrebotine i atmosferske prilike. Pored osnovne boje, kupac se može opredeliti i za neku drugu boju iz širokog spektra boja koje nudi fabrika “LOCHER”.

Potrebno je naglasiti da su svi premazi, tj.boje ekološki neutralni, odnosno na vodenoj bazi, što naša vrata stavlja u sam vrh najkvalitetnijih proizvoda.

Cena protivpožarnih vrata zavisi od dimenzija, karakteristika, boje, količine i drugih parametara koji mogu da utiču na cenu.

Svi delovi protivpožarnih vrata su usklađeni sa evropskim standardnima i sertifikovani. Rigorozna kontrola kvaliteta ugrađenih delova, kako osnovnih ( samozatvarajuće šarke, kvake, cilindri,…), tako i dodatnih (antipanik ručica, magneti, elektronske barave I sl.) obezbeđuju vrhunsku pouzdanost proizvoda fabrike “LOCHER”. 

U okviru svog proizvodnog programa, fabrika “LOCHER” nudi i jednu jednistvenost, a to je izrada vrata koja na sebi imaju protivpožarnu foliju koja imitira teksturu drveta I proizvodi se u šest dezena.

Važna karakteristika protivpožarnih vrata ove fabrike je I mogućnost ugradnje na različite vrste I debljinu zidova.

Sva naša vrata imaju metalnu pločicu, na kojoj se nalazi ime proizvođača, godina proizvodnje, kao I serijski broj, koji prati broj na izjavi koju dobijate zajedno sa sertifikatom.