Sigurnosna vrata

Sigurnosna vrata su prva koja se vide pre ulaska u novi ambijent i predstavljaju dobrodošlicu u taj prostor, samim tim ostavljaju i prvi utisak na kupca stana. Firma Serital Porte doo kao predstavnik italijanskog proizvođača „Alias Porta Blindata“ za tržište Srbije je u prilici da Vam ponudi vrata koja kako italijanskim dizajnom, tako kvalitetom i sigurnošću.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

  • Sigurnosna vrata su izrađena od pocinkovanog, galvanizovanog čelika 20/10 i poseduju više od 12 sigurnosnih tačaka, što zavisi od modela.
  • Ubrajaju se u klasu sigurnosti 3 i 4, po evropskom standardu 1627.
  • Zvučna izolovanost naših sigurnosnih vrata se kreće od 34-44dB, dok je toplotna propustiljivost od 0.8-1.8 W(m2.K).
  • Kao standardna oprema, u krilu vrata se nalazi padajući prag koji doprinosi zvučnoj izolovanosti prostora, ali i zaštiiti od fizičkih nečistoća.
  • U svim vratima iz naše ponude standardno se nalaze brave i cilindri italijanskog proizvođača CISA posebno pravljene za ALIAS PORTA BLINDATA.
  • Za svaku od navedenih karakteristika posedujemo odgovarajući sertifikat vodećih evropskih sertifikacionih tela.

SIGURNOSNA VRATA - MODELI PREMA STRUKTURI

SIGURNOSNA VRATA - CENA

Cena sigurnosnih vrata zavisi od modela koji odaberete, posebnih zahteva vezano za panele koje koji nisu deo standardne opreme i količine vrata koja Vam je potrebna.

Cena sigurnosnih vrata je u nivou cena sigurnosnih vrata domaćih proizvođača. Istovremeno su kvalitet izrade, tehničke karakteristike, dizajn i završna obrada na neuporedivo višem nivou u odnosu na ostala vrata koja možete pronaći u istom cenovnom randu na tržištu Srbije.

Vrednost našeg najtraženijeg i standardnog modela sa skrivenim šarkama, modela SILVER,  najverovatnije neće dodatno opteretiti cenu stana koji prodajete za više od 1 evra po metru kvadratnom, ali će značajno povećati vrednost stana koji prodajete.

Vrednost luksuznih modela vrata najverovatnije neće opteretiti cenu metra kvadratnog stana za više od 15 evra po metru kvadratnom.

 

Cena vrata zavisi od modela, količine, opreme i drugih elemenata koji mogu uticati na vrednost vrata. 
Budite slobodni da nam pošaljete upit na email adresu office@seritalporte.rs.

SIGURNOSNA VRATA - GALERIJA