SIGURNOSNA VRATA / BLINDIRANA VRATA SA UGRADNJOM

Sigurnosna vrata su prva koja se vide pre ulaska u novi ambijent i predstavljaju dobrodošlicu u taj prostor, samim tim ostavljaju i prvi utisak na kupca stana. Firma Serital Porte doo kao predstavnik italijanskog proizvođača „Alias Porta Blindata“ za tržište Srbije je u prilici da Vam ponudi blindirana vrata koja osvajaju tržište kako italijanskim dizajnom, tako kvalitetom i sigurnošću.


BLIDIRANA VRATA - OPIS

U zavisnosti od modela, naša blindirana vrata imaju stepen protivprovalnosti 3 i 4. Možemo vam ponuditi i sobna vrata ili vrata za ugostiteljske objekte i ordinacije sa stepenom sigurnosti 2. U ponudi sigurnosnih vrata imamo i modele koji su otporni na metke i druge balističke projektile u nivou FB6. Određeni modeli poseduju evropske sertifikate vatrootpornosti nivoa  EI2 30, EI2 60 i EI2 90 (EN 1634-1).

Kada se odlučite za potreban stepen sigurnosti vrata, odaberite izgled vrata koji želite. Spoljni izgled vrata zavisi od panela koji odaberete. Možete odabrati neki od osnovnih spoljnih panela ili opcionih panela. 

  • Osnovni paneli su uračunati u vrednost vrata i namenjeni su ugradnji unutar objekata. Izgled osnovnih panela možete pronaći OVDE
  • Opcioni paneli daju veću mogućnost izbora. Opcione panele možete pronaći klikom OVDE.

Sva vrata iz naše ponude su izrađena i sertifikovana za italijansko i tržište Zapadne Evrope! Brave su italijanskog proizvođača CISA posebno izrađene za fabriku „ALIAS Porta Blindata“. Tehnički vrata ispunjavaju najviše standarde kvaliteta potvrđene od strane nekih od najznačajnijih instituta. Sva vrata su industrijski proizvedena u Italiji i zahvaljujući tome njihova cena je potpuno konkurentna domaćim vratima, a ujedno je kvalitet izrade neuporedivo viši.

 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

  • Sigurnosna vrata su izrađena od pocinkovanog, galvanizovanog čelika 20/10 i poseduju više od 12 sigurnosnih tačaka, što zavisi od modela.
  • Ubrajaju se u klasu sigurnosti 3 i 4, po evropskom standardu 1627.
  • Zvučna izolovanost naših sigurnosnih vrata se kreće od 34-44dB, dok je toplotna propustiljivost od 0.8-1.8 W(m2.K).
  • Kao standardna oprema, u krilu vrata se nalazi padajući prag koji doprinosi zvučnoj izolovanosti prostora, ali i zaštiiti od fizičkih nečistoća.
  • U svim vratima iz naše ponude standardno se nalaze brave i cilindri italijanskog proizvođača CISA posebno pravljene za ALIAS PORTA BLINDATA.
  • Za svaku od navedenih karakteristika posedujemo odgovarajući sertifikat vodećih evropskih sertifikacionih tela.

Budite slobodni da nam pošaljete upit na office@seritalporte.rs

SIGURNOSNA VRATA I BLINDIRANA VRATA - MODELI PREMA STRUKTURI